Lāčplēša iela 88, Rīga, Latvija
0.00 EUR
AUTORIZĀCIJA
Cena:
45.00-7409.48

Bieži uzdotie jautājumi

Vai pastāv vēl kādas katalogā nenorādītas pozīcijas?

Runājot par tūlītēju pieejamību, nē, taču Jūsu varat pēc pasūtījuma iegādāties 250, 500, 1000 gramu smagus zelta stieņus, kā arī apspriest ar konsultantiem Jūs interesējošo, konkrēto monētu un stieņu piegādes iespēju.

Cik konfidenciāls būs mans darījums ar "Money Express"?

Darījumi ir pilnīgi konfidenciāli, un, pērkot zeltu svarā līdz 50 gramiem (līdz 3 tūkst. eiro), nav jāreģistrē pat personas dati. Zelts nepieder pie tādiem finanšu veidiem, par kuru pastāvēšanu Jums būtu kādam jāatskaitās, ES ietvaros to nav jādeklarē un tam nav jāveic valsts reģistrācija.

Vai var samaksāt ar skaidru naudu?

Jā, Jūs varat nopirkt stieņus un monētas vienā no mūsu filiālēm un norēķināties ar skaidru naudu, taču saskaņā ar likumu šāda darījuma summa nedrīkst pārsniegt €7200. Ja summa ir lielāka, pirkumu var daļēji apmaksāt ar bezskaidru naudu.

Kādēļ jānorāda identifikācijas kods?

Mums ir jāpārliecinās par to, ka zelta saņēmējs ir tā pasūtītājs. Tādējādi Jūsu pirkums nenonāks pie nepiederīgas personas. Jūsu personas dati ir droši aizsargāti, mēs garantējam šo drošību.

Kādā veidā "Money Express" spēj nodrošināt tik zemas cenas?

Mūsu uzcenojums zeltam ir minimāls, turklāt esam lielāko finanšu organizāciju un servisu, kas palīdz īstenot darījumus bez zaudējumiem, partneris. Tādēļ varam piedāvāt labākās zelta cenas Latvijas un Igaunijas tirgū.

Vai "Money Express" atpērk pārdotos izstrādājumus?

Jā, Jūs varat jebkurā laikā pārdot mums no mums pašiem nopirktos stieņus un monētas. Turklāt mēs atpērkam ne vien pie mums iegādātās monētas un stieņus, bet arī uzpērkam jebkurus citus, kā arī dārgmetālu lūžņus.

Kā var noteikt investīciju zelta īstumu?

Monētu un stieņu oriģināliepakojumam ir unikāls marķējums, kuru var pārbaudīt ražotāja tīmekļa vietnē. Ja saglabāt iepakojumu neskartu nav izdevies, izstrādājuma vērtība mazinās.

Vai var saņemt atlaides, pērkot vairākas preces?

Jā, mēs piedāvājam speciālu cenu monētu un stieņu pirkumiem no 10 un vairāk vienībām. Jūs vienmēr varat piezvanīt konsultantam un uzzināt izdevīgākos nosacījumus savam darījumam.
[email protected]

Vai, pērkot zeltu, ir jāmaksā nodokļi no kapitāla pieauguma?

Peļņa ir starpība, kas rodas nopērkot zeltu un pēc tam to pārdodot. Pārdodot stieņus, Jums būs jāsamaksā ienākuma nodoklis saskaņā ar LR likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli".

Vai investīciju zeltam piemēro PVN?

No 2000. gada 1. janvāra investīciju zeltam ES teritorijā - Latviju un Igauniju ieskaitot - PVN nepiemēro.